klik

Tri dana nakon vjenčanja Iva Šulentić danas u 15 sati vodit će prvi javni hangout na jutarnji.hr. U prvom digitalnom eventu na jutarnji.hr, organiziranom u partnerstvu s Hrvatskim Telekomom kao najboljom mrežom, 11 poznatih sportaša, znanstvenika i umjetnika odgovarat će na pitanja čitatelja. Registrirajte se već sada na http://hangout.jutarnji.hr/.

Čestitamo Iva! Kako je bilo na vjenčanju?
- Bilo je divno, najljepše! Hvala na čestitkama!

Kako to da već radiš? Kada planiraš medeni mjesec?
- Svijet ne staje zbog udaje, život ide dalje! Na putovanje koje ćemo zvati medeni mjesec ići ćemo tek u siječnju.

Danas u 1500 vodiš prvi javni hangout na jutarnji.hr. Jesi li spremna?
- Nadam se da jesam! Ma jesam, sto posto! Pozivam sve čitatelje da se uključe u 15 sati i postave pitanje našim gostima.

Ambasadorica si kampanje "Dislajkam mržnju - NE govoru mržnje na Internetu", koju je pokrenulo Vijeće Europe. Možeš li pojasniti o čemu se radi i što je tvoja uloga?
- Prije svega sam iznimno počašćena što sam dio takve kampanje koja je na europskoj razini imala veliki odjek, a naša je bila među boljima, što je činjenica, a ne moja neskromna tvrdnja. Kada smo kretali s njom, bili smo svjesni da nećemo promijeniti svijet niti suzbiti govor mržnje, već smo željeli osvijestiti ljude o postojanju govora mržnje, naučiti ih što je to te im ponuditi pomoć. U tome smo i uspjeli i reakcije su fantastične.

Često putuješ, da li ti online komunikacija olakšava život?
- Apsolutno! Olakšava život i čuva žiro račun!

Letiš balonom već tri godine, kako je do toga došlo? Kakav je osjećaj kad si gore među oblacima?
- Zaljubila sam se u balone kada sam se zaljubila u Igora, koji se rodio u obitelji balonaša. Divan je osjećaj biti u zraku, u tišini i gledati svijet iz te perspektive, a ovisiti o tom nježnom divu.

Kakvi su ti poslovni planovi za ovu jesen, a kakvi za budućnost?
- Rijetko planiram, puno maštam, svašta radim.

Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i HT-a 

 

klik