Sve je počelo jednim demo CD-om grupe Lollobrigida koji je Ida 2003. podijelila na zagrebačkoj alternativnoj glazbenoj sceni, na kojem je ujedno bila autorica glazbe i tekstova i izvodila sve instrumentalne i vokalne dionice.

Taj se electro-pop svidio kritičarima i alternativcima pa je Ida dovela pojačanje, a Lollobrigida je prvi nastup održala u zagrebačkom Ksetu, kasnije i u SC-u, a 2004. nastupa na Zagreb Prideu. U 2006. Lollobrigida mijenja sastav, a donekle i scensko-glazbenu koncepciju.

Napušta se računalo kao glazbena podloga i uvode “živi” instrumenti. Uz Idu Prester, osnivačicu i konstantu Lollobrigide, ostali članovi sastava relativno se često mijenjaju, a imenu se dodaje prefix “VIS”.

No, Ida uz svoju grupu ima još nekoliko zanimanja. Vodi emisije na HTV-u, snima priloge, glasnogovornica je projekta "Mini Val" koji promovira mlade rock-grupe, diplomirala je ekonomiju, upisala i politologiju. Nedavno je na HTV-u počela voditi Ekonomski zabavnik, emisiju o ekonomiji i osobnim financijama.

U međuvremenu je postala majka, a upravo čeka još jednog dječaka…